Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789460944734_front_cover
1 / 1

De zorgverzekering (E-book)

Jan Ekelmans | Nederlands
56,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De zorgverzekering en de Wet langdurige zorg een oerwoud van lastig te vinden regels en gebruiken? Een onderwerp dat iedereen aan het hart gaat, goed voor zo’n €80 miljard, maar zonder plattegrond of gebruiksaanwijzing? Niet in dit boek, dat een toegankelijke structuur heeft, gericht op onderwerpen die van praktisch belang zijn voor zorgverzekeraars, zorgaanbieders en verzekerden.

De focus ligt in dit boek op vier thema’s: de verschillende verzekeringen (de zorgverzekering, de verzekering onder de Wet langdurige zorg en de aanvullende verzekering), de rechtsverhouding tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar, de bescherming van privacy en de mogelijke doorbreking daarvan én het toezicht op naleving door zorgverzekeraars met controles en de aan de uitkomsten van die onderzoeken te verbinden gevolgen.

Een praktische aanpak met aandachtspunten voor te nemen beslissingen, praktijkvoorbeelden, toekomstige ontwikkelingen en bronnen voor verdieping en verdere toepassing. Een schat aan feitelijke en juridische informatie die niet eerder zo vergaard, geordend en toegankelijk gemaakt is. Novices en old foxes zullen hun werk met dit boek in de hand nog beter en nog sneller kunnen doen. En: met meer plezier.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan Ekelmans
  • UitgeverijBoom uitgevers Den Haag
  • ImprintBoom Juridische uitgevers

Reviews

De zorgverzekering (E-book)
Schrijf als eerste een review!