Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het is zoals het is (E-book)

gesprekken over Eén zijn

In 'Het is zoals Het is' legt Jan Kersschot in toegankelijke taal uit hoe je vastzit in je eigen geloofssystemen, tot je ziet dat je je ware natuur nooit bent kwijtgeraakt.

Jan Kersschot | Nederlands | 235 pagina's
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het is zoals Het is van Jan Kersschot zijn gesprekken over Eén Zijn met Eckhart Tolle, Tony Parsons, Wayne Liquorman, U.G. Krishnamurti, Chuck Hillig, Douglas Harding, Mira Pagal, Mike McCloskey en anderen.

Woorden en ervaringen zijn nuttige richtingwijzers, maar de ware spirituele spiegel is Zijn. Dit Zijn is altijd en overal beschikbaar, maar je bent zo gefascineerd door de beelden van jouw levensverhaal dat je het Licht in de beelden niet herkent. ‘Het’ is te dichtbij om het te zien of te voelen. Tegelijkertijd is Het overal en daarom ook onmogelijk om te omvatten of te begrijpen.

In toegankelijke taal legt de auteur uit hoe je vastzit in je eigen geloofssystemen, tot je ziet dat je je ware natuur nooit bent kwijtgeraakt. Als je op zoek bent naar het Universele, moet dat overal zijn, niet alleen in het heilige of in het spirituele. Nu op dit moment, zoals je nu bent, ben je al een volwaardige expressie van het Zijn. Eenvoudigweg omdat je het bent. Als je dit begrepen hebt, wordt het duidelijk dat je ware natuur reeds voor honderd procent voorhanden is. Al jouw pogingen om Verlichting te bereiken bevestigen alleen maar jouw gevoel van afgescheidenheid – terwijl het Ene al voorhanden is.

Het is zoals Het is doet verslag van een aantal boeiende gesprekken met verschillende spirituele leraren. Ieder gesprek kan voor de lezer een bron van herkenning zijn. Sommige passages zijn uitdagend, sommige ideeën zullen weerstand oproepen, andere zullen bevestigen wat je als kind al wist.

JAN KERSSCHOT is geboren in 1960, woonachtig in België en werkzaam als arts. Van hem verscheen eerder Eén Zijn,thuiskomen bij jezelf. De auteur geeft regelmatig lezingen in binnen- en buitenland.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan Kersschot
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Het is zoals het is (E-book)
Schrijf als eerste een review!