Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789058717443_front_cover
1 / 1

Verbeteren van teams (E-book)

Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga | Nederlands
Kies je product:
25,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Geactualiseerde editie.

- Al meer dan tien jaar succesvol

- Volledig herziene en geactualiseerde herdruk

De Thema-klassieker Verbeteren van teams is compleet herzien en geactualiseerd. Belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen die de laatste jaren het functioneren van teams en afdelingen hebben beïnvloed - dynamiek en complexiteit van organisaties, virtuele samenwerking, snellere besluitvorming en grotere aandacht voor sociale en culturele aspecten van het werk - zijn allemaal verwerkt in dit complete handboek.

Verschillende invalshoeken

Eén theorie over teamwerk die alles omvat en de werkelijkheid vanuit één gezichtspunt benadert, zul je in dit boek niet vinden; wij betwijfelen of die er überhaupt ooit zal komen. En je vindt in Verbeteren van teams dus ook geen kant-en-klare antwoorden op al uw vragen ... Waarom niet? Omdat het organiseren van en omgaan met mensen nu eenmaal grillig en weerbarstig, en elke keer weer anders is. En dat zal altijd zo blijven.

Zoekplaatjes

Wat vind je dan wel in dit boek? Nieuwe gezichtspunten om naar teams te kijken. Invalshoeken waarmee je met teams, afdelingen en organisaties aan de slag kunt. Verbeteren van teams geeft je daarvoor stof tot nadenken en modellen om mee te werken. Onder andere met 'zoekplaatjes' willen we je stimuleren na te gaan welke factoren van invloed zijn op het functioneren van je team. Ook de beperkingen en risico's van teamwerk belichten we.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

Verbeteren van teams (E-book)
Schrijf als eerste een review!