Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789058756930_front_cover
1 / 1

Grote jongen zijn (E-book)

Hoe macht werkt, in 54 merendeels opgewekte scènes

Jan Tromp, Frank de Grave | Nederlands | 233 pagina's
Kies je product:
24,90

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Een meeslepend maar ook leerzaam boek over listen en streken, over duizelingwekkende problemen en geniale oplossingen, en over angst en moed in besturend Nederland.

Frank de Grave

Hoe wordt Nederland bestuurd? Frank de Grave legt het uit aan de hand van wat hij allemaal heeft meegemaakt tijdens zijn rijke loopbaan in het bedrijfsleven en bij de overheid. De Grave is bestuurder bij uitstek: hij was raadslid, wethouder en locoburgemeester in Amsterdam, en kreeg landelijk een nog grotere bekendheid als lid van de Eerste en Tweede Kamer, als staatssecretaris en als minister. Buiten de politiek was hij onder andere bankier en voorzitter van diverse zorgorganisaties.

Jan Tromp

Jan Tromp, radio- en televisiejournalist en bovenal doorgewinterd verslaggever van de Volkskrant, beschrijft op basis van De Grave's ervaringen de streken en listen, dilemma's en oplossingen, angst en moed in besturend Nederland.

Hoe macht werkt in 54 merendeels opgewekte scènes

Resultaat is een buitengewoon openhartig boek vol anekdotes die tegelijk bestuurlijke leerpunten vormen. Het legt de onderlinge verhoudingen bloot in politieke en bestuursorganen en beschrijft de relatie tussen gekozen bestuurders en belangengroepen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan Tromp, Frank de Grave
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Grote jongen zijn (E-book)
Schrijf als eerste een review!