Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

AnkhHermes Klassiekers - Seth spreekt (E-book)

De eeuwige waarde van de ziel

In 'Seth spreekt' channelt Jane Roberts de entiteit Seth en geeft vele waardevolle inzichten over het enorme potentieel van het menselijk bewustzijn.

Jane Roberts | Nederlands | 402 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Seth spreekt met als medium Jane Roberts (8 mei 1929 - 5 september 1984). Hij gebruikte haar fysieke aanwezigheid om met onze wereld te kunnen communiceren. In haar eerste boek, The Seth Material, beschrijft zij de verbazingwekkende ervaringen van iemand die ingewijd wordt in de mediamieke wereld. Kort daarna begon Seth haar een eigen boek te dicteren.

Op zijn eigen manier maakt Seth u deelgenoot van alle kennis die hij in de loop van duizenden jaren bijeen heeft vergaard; hij vertelt over gebeurtenissen die hij om zich heen heeft meegemaakt: wat er werkelijk gebeurde op de Calvarieberg, hoe en wanneer Christus weer op aarde zal komen, over de Dode-Zeerollen en verdwenen beschavingen, over zijn eigen problemen als derde--eeuwse paus en over vele andere incarnaties. Hij geeft aan wat een mens onmiddellijk na de dood kan verwachten, hoe iemand een glimp van een vorig leven kan opvangen en hoe je wegen kunt vinden naar en contact opnemen met overleden vrienden en familieleden. Seth beschrijft op welke manieren een mens zich kan oefenen in het vinden van die kernpunten in deze wereld van materie die de geest openen voor het ongeziene en ongekende, voor het buitenzintuiglijke.

Seth spreekt is geschreven, precies zoals hij het dicteerde. Het is een boekwerk geworden dat even fascinerend is als een spannende roman en net zo prikkelend als goede sciencefiction.

Seth spreekt als iemand die in staat is om de mens naar een steeds groeiende spirituele bewustwording te voeren.

Seth spreekt van Jane Roberts is een spirituele klassieker, terug van weggeweest. Het boek markeert het begin van de new-age literatuur en inspireert velen tot op de dag van vandaag. Jane Roberts channelde in haar werk de entiteit Seth en verkent een breed scala intrigerende metafysische concepten en het enorme potentieel van het menselijk bewustzijn. Seth laat ons inzien dat we onze eigen werkelijkheid kunnen scheppen met de kracht van onze gedachten. Een boek dat in geen enkele spirituele boekenkast mag ontbreken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jane Roberts
  • Vertaler(s)Hannie van Till
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Seth spreekt (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie AnkhHermes Klassiekers

isbn-9789020214611_front_cover
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789020218930_front_cover
Sale
9,99
19,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789020219364_front_cover
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)