Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ik hou je hand vast (E-book)

Troostrijke gesprekken van een verpleegkundige met haar patiënten

Janie Brown | Nederlands
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Liefdevolle gesprekken tussen een verpleegkundige en haar patiënten

Janie Brown is al meer dan dertig jaar oncologieverpleegkundige en vertelt over de meest bijzondere ervaringen die ze had met mensen aan de rand van het leven.

Elk gesprek onthult een ander perspectief op en ervaring van onze sterfelijkheid. Een ontroerend en prachtig geschreven boek dat hoop en troost biedt. Voor altijd in mijn hart gaat over zorgzaamheid en compassie. Dit oprechte boek bevat twintig verschillende verhalen die alle lezers weer iets anders meegeven.

Misschien ga je persoonlijk ergens doorheen, werk je in de zorg of wil je iemand ondersteunen van wie je veel houdt. Janie Brown biedt je allerlei handvatten om je deel te laten voelen van een groter, collectief en hoopvol verhaal.

‘Het doet je niet alleen denken aan hoe je de dood wilt benaderen, maar juist aan hoe je wilt leven. Deze gesprekken vanuit het hart van onze sterfelijkheid zijn moedig, genadig, geestig en vol liefde. Ze begeleiden je in het donker en laten het licht binnen.’ Jackie Kay, auteur & Schots Dichter des Vaderlands

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Janie Brown
  • Vertaler(s)Bep Fontijn
  • UitgeverijMeulenhoff Boekerij B.V.
  • ImprintJ.M. Meulenhoff

Reviews

Ik hou je hand vast (E-book)
Schrijf als eerste een review!