Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ligt het nou aan mij? (E-book)

Jasper van Kuijk fileert denkfouten in hedendaags ontwerp

Jasper van Kuijk | Nederlands | 220 pagina's
Kies je product:
14,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘Eenmansconsumentenbond’ Jasper van Kuijk bespreekt al jaren slecht ontworpen producten en diensten. In zijn populaire Hoe moeilijk kan het zijn?-columns in de Volkskrant maakt hij duidelijk wat er mis is gegaan bij het ontwerpen en welke ontwerpprincipes hieraan ten grondslag liggen en hádden moeten liggen.

In Ligt het nou aan mij? fileert Van Kuijk nieuwe gebruiksproblemen en geeft hij heldere (en pijnlijk grappige) analyses. Het boek is voorzien van illustraties en de stukken zijn ingedeeld en ingeleid per categorie (bijvoorbeeld ‘thuis’, ‘zakelijk bekeken’, ‘kinderen’ en ‘openbaar vervoer’), waardoor er een goed beeld ontstaat van de specifieke ontwerpuitdagingen. Een gebruiksaanwijzing vooraf: het lezen van dit boek gaat vergezeld met het nodige leedvermaak en opgetrokken wenkbrauwen. En een grote geruststelling: nee, het ligt (waarschijnlijk) niet aan jou.

Jasper van Kuijk is cabaretier, columnist voor de Volkskrant en Radio EenVandaag, ontwerper én wetenschapper (universitair hoofddocent gebruiksgerichte innovatie aan de TU Delft). Een druk bestaan, maar de constante factoren zijn zijn vlijmscherpe analyses en een aanstekelijk gevoel voor humor.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jasper van Kuijk
  • UitgeverijMaven Publishing

Reviews

Ligt het nou aan mij? (E-book)
Schrijf als eerste een review!