Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Leven met wind mee (E-book)

Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd

In 'Leven met wind mee' laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Voor een leuk leven met minder drama.

Jelle Hermus | Nederlands | 167 pagina's
Kies je product:
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In Leven met wind mee laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert.

Na zijn succesvolle debuut Steeds leuker gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret.

Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ‘Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jelle Hermus
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Leven met wind mee (E-book)
Schrijf als eerste een review!