Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Hoogsensitief (E-book)

Nieuwste inzichten over de verborgen kracht van hooggevoelige mensen

Granneman en Sólo geven in Hoogsensitief praktisch advies met herkenbare voorbeelden en het laatste wetenschappelijk inzicht om hoogsensitieve mensen te laten floreren in een drukke wereld.

Jenn Granneman, Andre Sólo | Nederlands | 239 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Hooggevoelige mensen denken na voordat ze spreken en handelen; ze stemmen af op subtiele details en leggen verbanden die anderen missen. Ze zijn vaak intelligent, grootmoedig en creatief. Misschien weet je al dat je hoogsensitief bent, misschien heb je daar nog niet eerder over nagedacht maar heb je altijd geweten dat je anders denkt en reageert op situaties, en misschien heb je hoogsensitieve mensen in je omgeving. Dit boek is voor jullie allemaal.

Jenn Granneman en André Solo laten zien hoe hooggevoeligheid ingezet kan worden in vriendschappen, relaties, ouderschap en op de werkvloer. Hoogsensitief verweeft praktisch advies, herkenbare anekdotes en het laatste wetenschappelijke onderzoek. Zo kunnen we een wereld creëren waar deze diep menselijke kwaliteit genormaliseerd wordt, en gevoelige mensen eindelijk kunnen bloeien. En als ze dat doen, zal de samenleving profiteren van hun unieke gaven. Dit inspirerende boek heeft de kracht om voorgoed te veranderen hoe we gevoelige mensen zien, en hoe zij zichzelf zien.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jenn Granneman, Andre Sólo
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Hoogsensitief (E-book)
Schrijf als eerste een review!