Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Blood and Ash 4 - De strijd van twee koninginnen - Limited edition (Paperback)

'De strijd van twee koninginnen' is het zenuwslopende vierde deel in de populaire Blood and Ash-serie van fantasy-koningin Jennifer L. Armentrout.

Jennifer L. Armentrout | Nederlands | 640 pagina's
€ 25,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

'De strijd van twee koninginnen' is het spannende vervolg in de Blood and Ash-serie van Jennifer L. Armentrout en gaat verder waar 'Kroon van gouden beenderen' ophield. Casteel weet maar al te goed hoe sluw en slecht de Bloedkoningin is. Toch is hij verbijsterd als hij over haar gruwelijke daden hoort. Poppy is vastbesloten om de koning te bevrijden, maar heeft daarvoor de hulp nodig van de generaals van Atlantië. Beiden moeten alles in de strijd gooien om een einde te maken aan wat de Bloedkoningin is begonnen. Dat betekent dat Poppy in het reine moet komen met de profetie die ze al zo lang vreest. De profetie die laat zien wie ze werkelijk is.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jennifer L. Armentrout
  • Vertaler(s)Jeannet Dekker
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

De strijd van twee koninginnen - Limited edition (Paperback)
4.6
van de 5
Op basis van 5 reviews

Jennifer L. Armentrout weet hoe ze een nieuwe wereld moet bouwen en je er onderdeel van moet maken. Casteel en Poppy weten je weer op het puntje van je stoel te houden!

Loraines_books op 6 mei 2023

Wauw wat was dit een prachtig boek! Het boek zag er niet alleen onwijs mooi uit, maar was ook ontzettend lastig om weg te leggen!

Amy op 20 apr 2023

Een episch en waardig slotdeel van een fantastische serie! Het verhaal zit vol actie, spanning, romantiek en meesterlijke plotwendingen en laat je ademloos achter. Meesterlijk!

Nicole Servais op 17 apr 2023