Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789025775513_front_cover
1 / 2

Speel piano met Dikkie Dik (Hardback)

Jet Boeke | Nederlands | 14 pagina's
15,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In het geluidenboek 'Speel piano met Dikkie Dik' leert de populaire rode kater een liedje spelen op de piano. Dat kan natuurlijk maar één liedje zijn: 'Poesje mauw'!

Dikkie Dik ligt lekker in zijn mand te slapen. Poes Muis weet wel hoe ze hem wakker kan maken: ze begint het liedje 'Poesje mauw' te spelen op de piano. De vrolijke muziek trekt de aandacht van andere poezen, en ook van Dikkie Dik. Wat is er nou leuker dan met z'n allen pianospelen? Speel je mee?

'Speel piano met Dikkie Dik' is uitgerust met gekleurde kartonnen pianotoetsen én pianogeluid. De toetsen van de piano zijn in deze heruitgave bovendien helemaal vernieuwd en makkelijker in te drukken. Een onweerstaanbare combinatie voor elke peuter, die op deze manier spelenderwijs over muziek kan leren. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jet Boeke
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Speel piano met Dikkie Dik (Hardback)
Schrijf als eerste een review!