Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Doodsangst (E-book)

Doodsangst van Jilliane Hoffman. Inspecteur Bobby Dees staat voor de taak een vermist meisje op te sporen. De zaak confronteert hem met de vermissing van zijn eigen dochter.

Jilliane Hoffman | Nederlands | 400 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Inspecteur Bobby Dees in Doodsangst van Jilliane Hoffman weet wat pijn is. Hij weet hoe het voelt om een kind te verliezen. En hij doet er alles aan om te voorkomen dat het iemand anders ook overkomt.

Als de dertienjarige Lainey Emerson na Halloween niet thuiskomt, wordt Dees opgeroepen om haar te zoeken. Dus onttrekt hij zich aan het zelfgekozen isolement vol slapeloze nachten, verdriet en onrust waarin hij zich heeft teruggetrokken na de verdwijning van zijn eigen dochter - en belandt hij in een wereld die nog veel duisterder is dan die waarin hij zich al bevond. Lainey werd voor het laatst werd gezien met haar vriendje, een mysterieus type dat ze via internet had ontmoet en die zichzelf 'El Capitan' noemt. Dan komt Dees op het spoor van een kinderpornonetwerk en wordt hij geconfronteerd met het grootste monster dat hij ooit is tegengekomen. De klok tikt. En Laineys tijd is bijna om...

Met Doodsangst schreef Hoffman een aangrijpende thriller die de diepste angsten van ouders (vrouwen) aanboort en die helaas actueler is dan ooit.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jilliane Hoffman
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Doodsangst (E-book)
Schrijf als eerste een review!