Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492883643_front_cover
1 / 2

Bevrijd je leven van emotie eten (Paperback)

7 stappen voor een gezonde relatie met jezelf, voeding en je lichaam

Joan Bieger | Nederlands | 135 pagina's
22,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Joan Bieger (Leiden, 1967) is de grondlegger van de succesvolle Zeven-stappen-methode: een B.E.V.R.I.J.D. leven zonder eetproblemen. Zij weet hoe je emotie-eten kunt overwinnen. Joan heeft zowel haar eigen eetproblemen overwonnen, als honderden vrouwen begeleid met haar bekende Zeven-stappen-methode.

In dit creatie boek, neemt zij jou op een creatieve, luchtige en tegelijkertijd diepgaande manier mee in de zeven stappen: B – Bereidheid, E – Erkenning, V – Verbinding, R – Rem, I – Intensiteit, J – Jezelf zijn, D – Door Dik en Dun je eigen beste vriendin. Zodat jij voorgoed je eetproblemen achter je kan laten.

Joan heeft jarenlang als communicatie-deskundige gewerkt. In 2005 rondde zij succesvol de psychosociale opleiding bij Gradatim af en volgde zij opleidingen in Voice Dialogue en haptotherapie. In 2005 is Joan begonnen met haar eigen praktijk Praktijk Bieger. Het is Joans missie om vrouwen met eetproblemen samen te brengen, door middel van haar boek en haar community Samen sterk bij emotie-eten.

De manier waarop Joan werkt is betrokken, praktisch en down-to-earth met een vleugje spiritualiteit. Haar humor en gave om achter de woorden te voelen en precies dat aan te reiken wat er nodig is, maakt dat het transformatieproces aan de gang blijft. Zo blijf je de stappen maken die nodig zijn om je emotie-eten achter je te laten vanuit een liefdevolle relatie met je ware ik.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joan Bieger
  • UitgeverijLondon Books
  • ImprintParis Books

Reviews

Bevrijd je leven van emotie eten (Paperback)
Schrijf als eerste een review!