Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De school voor afgeschreven kinderen (E-book)

Bijna 20 jaar geleden verongelukte Kersti’s beste vriendin. Maar is zij gesprongen, gevallen of geduwd? De school stopte het in de doofpot, maar nu is Kersti vastbesloten de waarheid te achterhalen.

Joanna Goodman | Nederlands | 282 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:


Dankzij een studiebeurs kan Kersti naar een prestigieuze kostschool waar de rich and famous hun kinderen heen sturen omdat ze hun ouders in de weg lopen. Daar raakt Kersti bevriend met de populaire Cressida. Als Cressida van een balkon valt – springt? geduwd wordt? – stopt de school de affaire in de doofpot. Schandalen kosten immers geld, en de ouders van deze scholieren willen niet lastiggevallen worden.

Twintig jaar later organiseert de school een reünie en nodigt bestsellerauteur Kersti uit als gastspreker. Kersti grijpt deze kans aan om de waarheid over Cressida’s val te achterhalen. Waarom was Cressida zo geobsedeerd door de geruchten en verhalen over een geheim genootschap op deze school? Waarom kan Kersti dit niet loslaten? En hoeveel is ze bereid op het spel te zetten in haar zoektocht naar antwoorden?


Een pageturner van de auteur van ‘Het huis voor ongewenste meisjes’, voor de lezers van ‘De verborgen geschiedenis’ van Donna Tartt en ‘Het feest’ van Elizabeth Day.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joanna Goodman
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

De school voor afgeschreven kinderen (E-book)
Schrijf als eerste een review!