Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Karla trilogie 1 - Edelman, bedelman, schutter, spion (E-book)

Een Britse geheim agent wordt neergeschoten tijdens een missie die niet kón falen

John le Carré | Nederlands | 388 pagina's
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Edelman, bedelman, schutter, spion is het eerste deel van de Karla-trilogie, die John le Carré’s beroemde antiheld George Smiley volgt, de oude grootmeester van de Britse geheime dienst.

Een Britse geheim agent wordt tijdens een missie, die ogenschijnlijk niet kón falen, in Tsjecho-Slowakije neergeschoten. Verraad?

George Smiley geniet in de donkere dagen van de Koude Oorlog van zijn pensioen. Dan wordt hij teruggeroepen door zijn voormalig werkgever MI6, de Britse geheime dienst. Een geheim agent is neergeschoten in Tsjecho-Slowakije en Smiley krijgt opdracht deze zaak tot op de bodem uit te zoeken. Hij ontdekt waar de Russen hun informatie vandaan hebben: er zit een mol in de top van de Britse geheime dienst…

Op onovertroffen wijze beschrijft John le Carré de naoorlogse Oost-Westverhoudingen tussen de grootmachten. Een tijd die na het vallen van de Muur alweer zo lang geleden lijkt, maar die tot de dag van vandaag zijn sporen nalaat.

‘Het wordt met de tijd alleen maar duidelijker: John le Carré is dé spionagemeester. Edelman, bedelman, schutter, spion laat zien waarom.’ Thrillzone.nl

‘Hoogtepunt in de Smiley-boeken, en in het hele oeuvre van Le Carré.’ de Volkskrant

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)John le Carré
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Edelman, bedelman, schutter, spion (E-book)
Schrijf als eerste een review!