Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Dans met mij (E-book)

Sarah krijgt paardrijles van haar opa. Maar wanneer hij overlijdt en Sarah er plots alleen voor staat, biedt advocate Natasha haar de helpende hand. Dit zet hun levens op z’n kop.

Jojo Moyes | Nederlands | 482 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Jojo Moyes, auteur van de bestsellers Voor jou (verfilmd als Me Before You), Een leven na jou en Voor mij schreef met Dans met mij opnieuw een prachtige en ontroerende roman.

In een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan ‘le Cadre noir’, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar als het noodlot toeslaat staat Sarah er weer alleen voor.

Natasha is advocate Jeugdrecht en raakt vaak te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna-ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z'n kop.

Dans met mij is een prachtig verhaal, met goed uitgewerkte verhaallijnen en levensechte personages, dat je in één ruk uitleest.’ Telegraaf VROUW


‘Heerlijk boek om bij te huilen en te lachen.’ Libelle

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jojo Moyes
  • Vertaler(s)Anna Livestro
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Dans met mij (E-book)
Schrijf als eerste een review!