Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stuifzand (E-book)

Nadat Paula Sterrenbos op haar zeventiende bevalt van een dochter, vertrekt ze. Haar dochter Julia laat ze achter bij haar moeder Christa en haar stiefvader Jan. Totdat Jan na 12 jaar verongelukt.

Joke Verweerd | Nederlands | 351 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Nadat Paula Sterrenbos op haar zeventiende bevalt van een dochter, vertrekt ze naar Toronto. Haar dochter Julia laat ze achter bij haar moeder Christa en haar stiefvader Jan. Het weinige contact dat Paula met hen heeft, blijft oppervlakkig: alles draait om het bedrijf. Wanneer Jan na twaalf jaar op mysterieuze wijze verongelukt, neemt zijn zoon Jelle tijdelijk de leiding over het bloembollenbedrijf.

Christa moet kort daarna een operatie ondergaan, en Paula komt naar Nederland om het gezin draaiend te houden. Na twaalf jaar van afstand is toch het verlangen ontstaan om haar dochter te leren kennen. Intussen wordt het testament van Jan geopend, en dat blijkt, naast zakelijke onthullingen, ook schokkende privégegevens te bevatten. Jelle voelt zwaar de verantwoordelijkheid op zijn schouders drukken: hij wil niet nog meer kapotmaken in het toch al zo kwetsbare gezin. Kiest hij voor de woede, of is het toch de liefde die uiteindelijk troost zal bieden?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joke Verweerd
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintMozaïek

Reviews

Stuifzand (E-book)
Schrijf als eerste een review!