Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462722248_front_cover
1 / 1

Succes met je nieuwe baan! (E-book)

Jolanda Bouman | Nederlands | 125 pagina's
Kies je product:
14,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Erg leuk zo'n nieuwe start, maar ook een spannende verandering. Want hoe ga je je profileren als nieuweling? Hoe ga je laten zien dat jij echt een aanwinst bent voor het bedrijf en maak je je beloftes uit het sollicitatiegesprek waar? Vanaf dag één moet je aan de bak, want de eerste maanden zet je de toon. Tegelijkertijd komt er veel op je af: nieuwe mensen, informatie en uitdagingen. Best een klus, maar nieuw zijn heeft ook zo zijn voordelen. Dus maak daar slim gebruik van.

Succes met je nieuwe baan! staat bomvol praktische tips en informatie die je helpen een vliegende start te maken in je nieuwe baan. Van snel je eerste successen boeken en jezelf profileren zonder betweterig over te komen, een goed netwerk opbouwen in de organisatie en zorgen dat je 'erbij hoort', tot positief beïnvloeden, omgaan met fouten, stress en onzekerheden. Je grenzen bewaken, zorgen dat je baan aansluit bij jouw kwaliteiten en passie en nog veel meer.

Zo verander je in no time van nieuweling in een succesvolle en gewaardeerde medewerker. Klaar voor de start? Let's do it!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jolanda Bouman
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

Succes met je nieuwe baan! (E-book)
Schrijf als eerste een review!