Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Opname of aanname? (Paperback)

de mythe ontkracht - de kerk ontketend

Jonathan Welton | Nederlands | 336 pagina's
19,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De eindtijdstress voorbij

Al generaties lang worden mensen bang gemaakt met de boodschap van een komende ‘grote verdrukking’ waaraan slechts door een ‘opname’ valt te ontkomen: het evangelie als ontsnappingsclausule. De grote populariteit van deze eindtijdvisie wekt de indruk dat dit een Bijbelse leerstelling is. Maar is dat wel zo?

Jezus zegt dat je een boom herkent aan zijn vrucht. Een echt Bijbelse leerstelling moet dus goede vrucht voortbrengen en dat is hier niet het geval. Deze visie veroorzaakt angst, passiviteit en een pessimistisch wereldbeeld, terwijl het juist onze roeping is om vol overtuiging te bouwen aan een betere wereld voor onze kinderen.

Opname of aanname? werpt nieuw licht op bekende ‘eindtijdteksten’ en ontkracht deze christelijke mythe. Het laat zien dat de grote verdrukking al heeft plaatsgevonden en dat het idee van een opname niet meer is dan een aanname. Een kerk die dit begrijpt, is de eindtijdstress voorbij en kan vol vertrouwen haar transformerende rol in de samenleving op zich nemen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jonathan Welton
  • Vertaler(s)Martin Strengholt
  • UitgeverijArrowz
  • ImprintArrowz

Reviews

Opname of aanname? (Paperback)
Schrijf als eerste een review!