Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Saturnusplein 3 (E-book)

'Saturnusplein 3' van Josha Zwaan draait om loyaliteit en verraad, om grote liefde die omslaat in onmacht, hardheid en vervreemding. Een indringend verhaal over liefde en een verwoest leven.

Josha Zwaan | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Josha Zwaan, bekend van Parnassia, schreef met Saturnusplein 3 een indringend verhaal over liefde en een verwoest leven. 1934. Lies, een gewone jonge vrouw, gaat werken voor een gefortuneerde Joodse familie. Ze beleeft enkele gelukkige jaren, zeker nadat zij en Daniel, de zoon des huizes, verliefd op elkaar worden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Daniel opgepakt wegens verzetsdaden. Hij wordt gehoord, gemarteld en in 1943 gefusilleerd. Lies moet onderduiken met haar oudste zoontje, de jongste wordt elders ondergebracht. Als een andere vrouw keert zij na de bevrijding terug naar het Saturnusplein. Haar eenzaamheid en verbittering brengen haar uiteindelijk tot een onvergetelijke daad.

Saturnusplein 3 van Josha Zwaan draait om loyaliteit en verraad, om grote liefde die omslaat in onmacht, hardheid en vervreemding.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Josha Zwaan
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Saturnusplein 3 (E-book)
Schrijf als eerste een review!