Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Achter de statige deuren van de notaris (Paperback)

Ontroerende en verbijsterende verhalen over liefde, geld en afgunst

Joyce Mesdag | Nederlands | 250 pagina's
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Maar weinig mensen krijgen zo’n gedetailleerde blik in het privéleven van anderen als notarissen. Bij een echtscheiding weten ze tot op de euro hoeveel geld iemand op zijn rekening heeft staan, ze zijn de eerste die het horen als een zoon of dochter wordt onterfd, en ze weten precies hoe een familie haar rijkdom probeert af te schermen bij een nakend huwelijk. Bij de grootste gelukzaligheden en de meest huiveringwekkende frustraties zitten ze op de eerste rij.

Dertien notarissen grasduinden door hun carrière op zoek naar de verhalen die hen het meest zijn bijgebleven. Van de zwangere vrouw die op straat werd gezet door de nabestaanden van haar partner, tot de erfenisverdeling waarbij broer en zus te horen kregen dat ze nog een halfbroer hadden. Of de feestzaal die werd afgehuurd om er in één namiddag de nalatenschap voor een honderdtal erfgenamen te kunnen regelen.

Notarissen zijn harde werkers, met een groot hart voor mensen. Ze doen hun job elk op hun eigen manier, maar wél telkens met hetzelfde streven: evenwichtige en eerlijke overeenkomsten, waarbij ook de zwakke partij aan tafel zich heel goed bewust is van wat hij tekent. Daarom bevat dit boek ook hun beste adviezen, zodat je precies weet wat je niet mag en juist wél moet doen om je zaakjes goed te regelen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joyce Mesdag
  • UitgeverijBORGERHOFF & LAMBERIGTS
  • ImprintOwl Press

Reviews

Achter de statige deuren van de notaris (Paperback)
Schrijf als eerste een review!