Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

100% gifvrij (E-book)

slank & gezond door een natuurlijke levensstijl

Julia Kang | Nederlands | 176 pagina's
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze besloot alleen nog maar natuurlijk te eten en chemische stoffen te vermijden. Kilo's viel ze af. Nu is ze al jaren op haar streefgewicht en eet nog steeds 2500, soms wel 3000 kilocalorieën per dag.

We worden dan ook niet dik van veel eten, maar van gif. Gifstoffen ontregelen de hormoonhuishouding en dat deel van de hersenen dat ons gewicht reguleert. Over het verband tussen gifstoffen en overgewicht is steeds meer bekend. Onder de naam project Obelix doen Europese universiteiten hier onderzoek naar, zoals de Vrije Universiteit in Amsterdam.

In 100% gifvrij laat Julia Kang op overtuigende wijze zien hoe we kunnen afvallen zonder minder te eten. Ze vertelt waar schadelijke stoffen in voorkomen en wat de alternatieven zijn. Boordevol tips voor gezond leven en slim boodschappen doen, met als toegift een aantal heerlijke recepten.

Julia Kang is voedings- en lifestylecoach. Ze werd geboren in Seoul en op zesjarige leeftijd door Nederlandse ouders geadopteerd. Ze begon met een studie Koreaanse letterkunde en ging zich op basis van eigen ervaringen verdiepen in de voedingsleer, gezondheid en eetstoornissen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Julia Kang
  • UitgeverijPark Uitgevers
  • ImprintNieuw Amsterdam

Reviews

100% gifvrij (E-book)
Schrijf als eerste een review!