Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het tumult van de tijd (E-book)

Van de schrijver van Alsof het voorbij is: fictionele biografie van de grote Russische componist Sjostakovitsj en een verhaal van kunst in tijden van politieke onderdrukking

Julian Barnes | Nederlands | 137 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘Het tumult van de tijd’ van Julian Barnes speelt zich af in jaren dertig, wanneer een jonge man - aanstormende componist, toegewijde huisvader - met een ingepakt koffertje bij de lift van een flatgebouw in Leningrad staat: Dmitri Sjostakovitsj. Hij wacht er de hele nacht, nachtenlang, in de overtuiging dat hij opgepakt zal worden en afgevoerd naar het Grote Huis. Geen enkele beroemdheid die hij in de afgelopen tien jaar heeft ontmoet, kan hem nu helpen. En weinig mensen die naar het Grote Huis worden afgevoerd, komen ooit terug.

Aldus begint de eerste roman van Julian Barnes sinds zijn met de Man Booker Prize bekroonde ‘Alsof het voorbij is’. Een verhaal over de botsing tussen Kunst en Macht, en de compromissen die een kunstenaar moet aangaan om zijn stempel op de wereld te drukken - dit allemaal aan de hand van de fictionele biografie van een van de grootste componisten van de twintigste eeuw. 'Het tumult van de tijd' is Barnes' meest diepgaande werk tot nu toe, het werk van een literaire grootmeester.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Julian Barnes
  • Vertaler(s)Ronald Vlek
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Het tumult van de tijd (E-book)
Schrijf als eerste een review!