Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De ontbieder (Paperback)

Juliet Marillier | Nederlands
Kies je product:
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Niet veel meer dan een jaar geleden leerde Neryn voor het eerst haar krachten kennen en was de rebellenbasis van Schaduwrots nog slechts een vage droom. Nu is zij het geheime wapen geworden van de rebellen, en hun enige hoop op overleven in de geplande hinderlaag van koning Keldec bij Zomerfort.

Het lot van Alban ligt in Neryns handen, maar voordat ze klaar is voor de bloedige strijd die gaat volgen, moet ze eerst op zoek naar de twee Hoeders die haar meer over haar krachten kunnen leren.

Ondertussen wekt Flint, als spion aan het hof van de koning, achterdocht op de verkeerde plekken. En deze keer staat er extra veel op het spel, waaronder de kans voor Flint en Neryn om eindelijk samen te zijn.

De Australische schrijfster Juliet Marillier verwierf met haar Zeven Wateren-boeken wereldwijd een miljoenenpubliek. Met Verboden magie koos zij voor het Grote Avontuur en begon ze aan een nieuwe fase in haar toch al indrukwekkende schrijverscarrière. Na Ravenvlucht, is er nu eindelijk de spannende conclusie van Neryns avontuur met De Ontbieder.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Juliet Marillier
  • Vertaler(s)Selma Soester
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy

Reviews

De ontbieder (Paperback)
Schrijf als eerste een review!