Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De essentie van vrouwelijk leiderschap (Paperback)

omgaan met de spanning tussen persoonlijke ontwikkeling en sociale rollen

Karin Jironet | Nederlands | 175 pagina's
Kies je product:
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 'De essentie van vrouwelijk leiderschap' pleit Karin Jironet ervoor dat vrouwen de spanning tussen hun persoonlijke ambities enerzijds en de verwachtingen van hun omgeving anderzijds actief onderzoeken en proberen op te lossen. Die spanning uit zich bijvoorbeeld in de wens om eerlijk voor twijfels uit te komen, op een niveau in de organisatie waar juist daadkracht en overwicht vereist zijn.

Aan de hand van de ontwikkelingsreis die Dante beschrijft in zijn Goddelijke komedie verklaart Jironet de psychologie achter deze spanningen, en maakt ze je bewust van patronen die het dagelijks functioneren en de omgang met mannelijke en vrouwelijke collega's kunnen bemoeilijken. Dante's reis staat symbool voor een persoonlijke ontwikkeling die tot integriteit en werkelijk authentiek leiderschap zal leiden - leiderschap dat we vandaag de dag hard nodig hebben.

Dit boek is geschreven voor iedereen die wat dieper wil nadenken over haar of zijn persoonlijke ontwikkeling en het functioneren in maatschappij en organisatie.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Karin Jironet
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

De essentie van vrouwelijk leiderschap (Paperback)
Schrijf als eerste een review!