Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Breuklijnen in de familie (Paperback)

De impact van ruzie, vervreemding en verbroken banden

Ellende komt in de beste families voor: 'Breuklijnen in de familie' van dr. Karl Pillemer is het begin van herstel

Karl Pillemer | Nederlands | 320 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Breuklijnen komen in bijna alle families voor. Ingrijpende gebeurtenissen, sterke meningsverschillen of misverstanden kunnen ertoe leiden dat ouders, kinderen en andere familieleden steeds verder van elkaar af komen te staan of de banden helemaal verbreken. Met verdriet en verwoesting tot gevolg.

Vervreemding in de familie is een groot taboe omdat mensen zich schamen dat ze het niet hebben kunnen voorkomen. Karl Pillemer deed er uitgebreid onderzoek naar en schreef een unieke gids voor herkenning en herstel van families die door vervreemding zijn verscheurd. De vele aangrijpende verhalen laten ons zien dat we niet de enigen zijn die ermee te maken hebben.

Breuklijnen in de familie toont hoe heling mogelijk is door middel van duidelijke stappen die je direct kunt toepassen. Hoe kun je pijn uit het verleden overwinnen om een nieuwe toekomst met een familielid op te bouwen? Pillemer combineert ervaringsverhalen, wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen en praktische hulpmiddelen om mensen te helpen de weg naar verzoening te vinden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Karl Pillemer
  • Vertaler(s)Linda Jansen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Breuklijnen in de familie (Paperback)
4.3
van de 5
Op basis van 4 reviews

Het is een behoorlijk beladen onderwerp, maar bijzonder licht en zonder oordeel beschreven. De vele voorbeelden zijn ontzettend herkenbaar en zorgen ervoor dat je zaken ook van een andere kant bekijkt

Frankaatje13 op 6 aug 2023

Een toegankelijk, verhelderend en praktisch geschreven boek door een man met de nodige achtergrondkennis. Met een heleboel tips om aan de slag te gaan. De moeite waard om te lezen!

cindy op 27 jul 2023

Een helder en taboedoorbrekend boek. Karl Pillemer laat je zien door middel van zijn psychologische kennis en inzichten en aangrijpende verhalen dat je hierin niet alleen bent.

Kim Coenen op 21 jul 2023