Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Houdt het dan nooit op (Paperback)

Helen van een door narcisme verstoorde opvoeding

Wanneer komt er een einde aan het drama van narcisme in het gezin? Karyl McBride schetst een uitweg in 'Houdt het dan nooit op'.

Karyl McBride | Nederlands | 296 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Twijfelen aan jezelf, overgevoelig reageren, chronische stress, anderen niet kunnen vertrouwen, diepe gevoelens van schaamte: het zijn slechts enkele van de symptomen waar vele mensen die opgroeiden in een gezin van narcistische ouders mee worstelen.

Kinderen van narcistische ouders ontdekken al vroeg dat wat zij denken, willen of voelen niet belangrijk is. Ook kunnen ze nergens op vertrouwen, omdat de regels constant veranderen en de ouder er nooit voor ze is. Binnen het gezin komt de narcist immers altijd op de eerste plaats. Deze gezinsdynamiek heeft schadelijke gevolgen voor de eigenwaarde en ontwikkeling van deze kinderen, met blijvende impact in hun volwassen leven.

Deel 1 van Houdt het dan nooit op schetst de dysfunctionele dynamiek waarin je bent opgegroeid. Deel 2 geeft je inzicht in de gevolgen die dit heeft gehad op jou. Deel 3 is een bewezen effectief stappenplan om te helen van het narcistisch misbruik.

Erkenning voor wat je is overkomen, rouwen om het gezin dat je nooit hebt gehad en jezelf bevrijden uit de toxische relatie met je ouders zijn daarbij erg belangrijk. Karyl McBride gebruikt vele herkenbare voorbeelden, praktische oefeningen en vragenlijsten om je op een liefdevolle manier te helpen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Karyl McBride
  • Vertaler(s)Jörgen van Drunen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Houdt het dan nooit op (Paperback)
Schrijf als eerste een review!