Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn (E-book)

Helen van een door narcisme verstoorde moeder-dochterrelatie

Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn, al meer dan 10 jaar toonaangevend op het gebied van relaties tussen vrouwen en hun narcistische moeders, is eindelijk vertaald in het Nederlands!

Karyl McBride | Nederlands | 206 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn van Karyl McBride is internationaal al meer dan tien jaar een belangrijk boek op het gebied van relaties tussen vrouwen en hun narcistische moeders. Het is nu eindelijk vertaald in het Nederlands!

Veel vrouwen worstelen met de relatie met hun moeder. McBride pakt deze relatie op een liefdevolle maar effectieve manier aan. Vaak kom je er pas later achter dat je misschien wel een narcistische moeder had, die er niet voor je kon of wilde zijn. Je hebt inmiddels zelf de nodige levenservaring opgedaan, bent zelf moeder geworden, en ziet nu wat onvoorwaardelijke liefde en steun echt inhoudt.

Dit boek staat vol herkenbare verhalen en helende inzichten die je helpen te rouwen om de moeder die je zo graag gehad had. Het mooie is, dat McBride hierbij niet uitgaat van schuld en boete, maar juist van vergeving, zodat je zelf verder kunt met je eigen leven.

Karyl McBride in haar inleiding: 'Ik nodig je uit om met mij mee te gaan om over jezelf en je moeder te leren. Het zal niet altijd een comfortabele en makkelijke reis zijn. (...) Als je de eerlijke reflecties van je levenspatronen onder ogen ziet, zul je jezelf uiteindelijk leuker vinden en een betere ouder worden, beter worden in relaties en al het andere in het leven.'

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Karyl McBride
  • Vertaler(s)Katja Kaiser
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn (E-book)
Schrijf als eerste een review!