Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De ultieme gids voor perfectionisten (Paperback)

Perfectionisme moet je niet genezen, maar juist omarmen! Katherine Schafler geeft de handvatten om jouw vorm van perfectionisme te identificeren, en het voor je te laten werken.

Katherine Schafler | Nederlands | 352 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Volgens psychotherapeut Katherine Schafler hebben we perfectionisme helemaal verkeerd bekeken. In De ultieme gids voor perfectionisten legt ze uit dat je jouw perfectionisme helemaal niet hoeft uit te bannen voor een gezonde levensstijl. Voor mensen die het beu zijn om het generieke advies te krijgen ‘balans te vinden’, is er een nieuwe aanpak!

Schafler identificeert vijf soorten perfectionisten: de klassieke, de chaotische, de gedreven, de uitstellende en de Parijse perfectionist. Wanneer je jouw unieke perfectionistische profiel identificeert, leer je om je perfectionisme juist voor je te laten werken in plaats van tegen je.

Dit boek, vol verhalen en boordevol humor, empathie en diepgang, is een liefdesbrief aan de ambitieuze, goed presterende en levenslustige cliënten die de privépraktijk van de auteur binnenkwamen en haar leven veranderden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Katherine Schafler
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

De ultieme gids voor perfectionisten (Paperback)
Schrijf als eerste een review!