Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Reykjavík (E-book)

Een sfeervol, beklemmend mysterie geschreven door bestsellerauteur Ragnar Jónasson en Katrín Jakobsdóttir, de premier van IJsland.

Katrín Jakobsdóttir, Ragnar Jónasson | Nederlands | 288 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

IJsland, 1956. De vijftienjarige Lára heeft een vakantiebaantje bij een echtpaar thuis op het kleine eiland Viðey, net voor de kust van de IJslandse hoofdstad Reykjavík.

Begin augustus verdwijnt ze spoorloos.

De vermissingszaak groeit uit tot IJslands grootste onopgeloste zaak. Wat gebeurde er met Lára – leeft ze nog? Verliet ze het eiland? Of gebeurde er daar iets met haar?

Dertig jaar later, in augustus 1986, viert Reykjavík zijn 200ste verjaardag en zal de stad het toneel zijn van de vredestop tussen wereldleiders Ronald Reagan en Mikhail Gorbatsjov.

In dezelfde periode begint journalist Valur Robertsson zijn eigen onderzoek naar Lára’s verdwijning. Maar als hij dichter bij een oplossing komt, en de ogen van de hele wereld op Reykjavík zijn gericht, wordt het langzaam maar zeker duidelijk dat iemand alles op alles zet om te voorkomen dat de zaak wordt opgelost.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Katrín Jakobsdóttir, Ragnar Jónasson
  • Vertaler(s)Willemien Werkman
  • UitgeverijBruna Uitgevers B.V., A.W.
  • ImprintA.W. Bruna Uitgevers

Reviews

Reykjavík (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Super originele, spannende en intrigerende thriller. Het is erg vlot, levendig en krachtig geschreven en weet je door de onverwachte wendingen, gebeurtenissen en ontdekkingen kan je 't niet wegleggen.

Kim Coenen op 12 jan 2024