Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493345287_front_cover
1 / 1

Powervrouw (E-book)

Manifesteer je droomleven

Kelly Smit | Nederlands
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Powervrouw - Manifesteer je droomleven' is een handboek voor alle ambitieuze vrouwen die aan zichzelf willen werken, hun power groots willen aanzetten en voor hun dromen durven gaan. In dit boek leer je op praktische en simpele wijze hoe je je eigen power steeds meer vergroot, een sterke mind creëert, je eigen koers vaart en hoe je jouw dromen kunt manifesteren.

Aan de hand van de uitleg en opdrachten in dit boek kom je bij je eigen potentie, talenten en wijsheid en leer je hoe je een evolutieproces diep in jezelf in gang kunt zetten. Naast deze innerlijke reis wordt je stap voor stap meegenomen in een manifestatieproces aan de hand van de zeven universele wetten die je gaan helpen om jouw droom(leven) werkelijkheid te maken.

Volg alle tools in dit boek en je leven zal in korte tijd op grote schaal veranderen. Want met de juiste mindset, focus en actie ben jij in staat om al jouw dromen te manifesteren. Jij hebt de regie over je eigen leven en je hebt de power om het leven te creëeren waar je naar verlangt!

Kelly Smit (1986) is ondernemer, auteur, spreker, businesscoach, spiritueel leraar, en eigenaar van kellysmit.com. In haar bedrijf, via haar podcasts, trainingen, programma's en blogs helpt ze dagelijks duizenden vrouwen en ondernemers met hun persoonlijke ontwikkeling & praktische spiritualiteit.

Rondom dit boek is een speciale powervrouwcursus gebouwd deze kun je vinden op www.kellysmit.com/powervrouwcursus.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kelly Smit
  • UitgeverijLondon Books

Reviews

Powervrouw (E-book)
Schrijf als eerste een review!