Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Mus en kapitein Kwaadbaard 4 - De wraak van de furie (Hardback)

Deel 4 over het stoere weesmeisje Mus van tweevoudig Kinderjury-winnaar Kevin Hassing

Kevin Hassing, Linde Faas | Nederlands | 283 pagina's
Kies je product:
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De wraak van de furie is het vierde deel over Mus en kapitein Kwaadbaard van tweevoudig Kinderjury-winnaar Kevin Hassing. Met zijn avonturen over het stoere weesmeisje en haar piratenvrienden won Kevin zowel in 2022 als in 2023 de Kinderjury in de categorie 10+. De sfeervolle fullcolourillustraties zijn van Linde Faas.

Na hun avontuur met De Amorfe zijn Mus en haar vrienden weer terug in Zeeburgerdam. Daar ontdekken ze dat Venezuela bezeten is door een kwaadaardige furie die wraak wil nemen op haar moordenaar. Mus, kapitein Kwaadbaard, Kromme Kareltje en De Buffel moeten de furie snel zien uit te bannen. Met de hulp van kleine poederaap Raaf, de bijzondere kroegbaas Manke Melissa en de genadeloze premiejager Twintig reizen ze af naar de Vallei der Verloren Zielen. Daar schijnt iemand rond te dwalen die meer over de furie weet. Elke seconde telt, want niet alleen Venezuela, maar iedereen in haar omgeving loopt groot gevaar…

Het eerste deel over Mus, De 5 Slangen, was genomineerd voor de Hotze de Roosprijs en stond op de Tiplijst van de Kinderjury 2021. Daarna volgden De koers naar de Kraken, bekroond met de Kinderjury 2022, en De Amorfe, bekroond met de Kinderjury 2023.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kevin Hassing, Linde Faas
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

De wraak van de furie (Hardback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een origineel, spannend, fantasierijk avontuur. Het is enorm levendig, vlot en met veel fantasie geschreven. Het is echt een verhaal om even compleet in op te gaan. Dikke aanrader!

Kim Coenen op 2 feb 2024