Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Amsterdam (E-book)

Als dierenarts Jolijn in de thriller Amsterdam van Kiki van Dijk het lichaam van haar vriend in hun huis vindt, ontdekt ze al snel dat de waarheid achter de moord duisterder is dan ze kon vermoeden.

Kiki van Dijk | Nederlands | 189 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In het winterse Amsterdam van bestsellerauteur Kiki van Dijk, bekend van o.a. de thrillers Vlieland en Parijs, heeft dierenarts Jolijn haar leven op orde: ze werkt in Artis en haar vriend Boaz is bezig hun droomappartement te verbouwen. Maar haar wereld stort in als ze hem ’s avonds laat aantreft, doodgestoken in hun bouwval. Een paar maanden later lijkt de moord opgelost, maar Jolijn blijft twijfelen. Er gebeuren vreemde dingen in haar omgeving: ze vindt briefjes met dreigende boodschappen en wordt bijna van de weg gereden. Iemand heeft het op haar gemunt.

Als ze voor haar werk in de stadsarchieven moet duiken, komt ze per toeval iets op het spoor. Langzaam ontrafelt ze een sinister familiegeheim en wordt ze in de Amsterdamse oorlogsgeschiedenis gezogen. Opeens kan ze niemand meer vertrouwen, en loopt haar familie gevaar. Wat hebben razzia’s, onderduikers en een verrader met haar huis te maken?

'Dé thriller van het jaar.' ‒ &C

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kiki van Dijk
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

Amsterdam (E-book)
Schrijf als eerste een review!