Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789401619820_front_cover
1 / 2

Florence (Paperback)

In de thriller Florence van Kiki van Dijk ontdekt restaurateur Clea dat achter alle kunst een levensgevaarlijk complot schuilgaat. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

Kiki van Dijk | Nederlands
Kies je product:
9,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In haar energieke, wervelende schrijfstijl vertelt bestsellerauteur Kiki van Dijk in haar thriller Florence het verhaal van kunstrestaurateur Clea, die door haar oud-klasgenoot plotseling gevraagd wordt haar roerige nachtleven in te wisselen voor een geheimzinnige opdracht in Florence. Van flaneren langs de oude palazzi en heerlijke trattoria’s is echter geen sprake: achter alle kunst en romantiek gaat een levensgevaarlijk complot schuil. Ook blijkt Clea’s klasgenoot spoorloos verdwenen. Wat is er aan de hand? En wat heeft deze kunstzinnige stad met de Tweede Wereldoorlog te maken?

Kiki van Dijk weet als geen ander zinderende spanning te combineren met heerlijke personages, in een stad die een stuk killer is dan de hitte doet vermoeden. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

‘Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord… de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.’ – Libelle

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kiki van Dijk
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

Florence (Paperback)
Schrijf als eerste een review!