Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Handboek voor natuurwandelingen (E-book)

Wandel met Koos Dijksterhuis door twaalf verrassende Nederlandse landschappen en leer hoe je tijdens het wandelen meer vogels, dieren, insecten en planten kunt ontdekken

Koos Dijksterhuis | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In ‘Handboek voor natuurwandelingen’ laat ‘Koos Dijksterhuis’ je kennis maken met de meest uiteenlopende landschappen: duinen, stranden, heiden, bossen, akkers, heuvels, rivieren, meren en moerassen. Elk landschap heeft zijn eigen planten, bloemen, insecten en zoogdieren. In verruigde rietvelden tref je blauwborsten aan, in vochtige duinvalleien en op zilte strandvlakten vind je de zeldzame parnassia, in drassige heidevelden hoor en zie je in het prille voorjaar heikikkers, die in paartijd prachtig blauw kleuren. In elk jaargetijde en bij elk weertype valt er weer iets anders te ontdekken.

Koos Dijksterhuis attendeert je op wat er zoal te zien is tijdens deze lange wandeltochten, en waar je op kunt letten. Het is het ideale natuurboek voor iedereen die graag meer wil waarnemen tijdens het wandelen, maar niet goed weet waar te beginnen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Koos Dijksterhuis
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Handboek voor natuurwandelingen (E-book)
Schrijf als eerste een review!