Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Peters keizerin II (E-book)

Kristina Sabaliauskaitė | Nederlands | 314 pagina's
Kies je product:
13,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Peters keizerin II is het langverwachte vervolg op de bestverkochte Litouwse roman aller tijden, waarin het ongelooflijke levensverhaal van de Litouwse boerendochter Marta Skowrońska wordt beschreven, die uiteindelijk als Catharina I de eerste keizerin van Rusland zou worden.

Tijdens de laatste uren van haar leven blikt Catharina bloed ophoestend terug op haar huwelijk met Peter de Grote, de relatie tussen het Westen en het Oosten, haar positie als machtigste vrouw binnen het tsarenrijk en de persoonlijke tegenslagen en weerzinwekkende gebeurtenissen die zij gedurende haar leven heeft moeten doorstaan.

Peters keizerin II is een verbluffende historische roman die de lezer een uniek inzicht geeft in het Rusland van de achttiende eeuw, dat verrassend veel parallellen toont met het Rusland van de eenentwintigste eeuw.

Kristina Sabaliauskaitė studeerde kunstgeschiedenis. Ze woont in Londen, waar ze jarenlang correspondent en columnist was. Peters keizerin is de bestverkochte roman in Litouwen aller tijden: er werden 100.000 exemplaren van verkocht, op een totale bevolking van nog geen 3 miljoen mensen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kristina Sabaliauskaitė
  • Vertaler(s)Anita van der Molen
  • UitgeverijPrometheus, Uitgeverij
  • ImprintPrometheus

Reviews

Peters keizerin II (E-book)
Schrijf als eerste een review!