Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het zwarte goud (E-book)

Leila Meacham neemt je in ‘Het zwarte goud’ mee naar het zinderende zuiden van de VS. In Texas 1900 ontwikkelt zich een liefde tussen een eenvoudige knecht en een erfgename van een veebaron.

Leila Meacham | Nederlands | 543 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Leila Meacham neemt je in 'Het zwarte goud' mee naar het zinderende zuiden van de VS.

In het Texas van 1900 hebben de koeien en grote veehouders het nog voor het zeggen, maar de eerste olie stroomt al uit de grond en de hele samenleving staat op het punt van een grote verandering. In deze tumultueuze wereld moeten Samantha Gordon, een welgestelde erfgename van een van de grootste veebaronnen, en Nathan Holloway, een op het oog onopvallende boerenknecht, hun weg vinden. Deze twee jonge mensen moeten het web van geheimen, liefde en verraad dat hen verbindt ontwarren als ze ooit hun eigen pad willen kiezen.

Met haar debuutroman 'Rozen', die 'het 'Gejaagd door de wind' voor de 21ste eeuw' werd genoemd, veroverde Leila Meacham de harten van vele lezers. Naast 'Rozen' schreef ze ook 'Korenblauw' en 'Somerset'.

'Het zwarte goud raakt je. Het geeft je een beeld van Texas zoals je het nog niet kende. Meachams heerlijk leesbare schrijfstijl trekt je mee haar wereld in. Dit boek vraagt om een glas wijn bij de hand en een avond helemaal voor jezelf.' BookReporter

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Leila Meacham
  • Vertaler(s)Mechteld Jansen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Het zwarte goud (E-book)
Schrijf als eerste een review!