Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789020532951_front_cover
1 / 1

Casa Cara (E-book)

Leni Saris | Nederlands
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Als klein meisje maakte Tirzah Teyssen steeds een omweg naar school om toch maar langs Casa Cara te kunnen gaan. Dit lieflijke huisje was voor haar een echt sprookjeshuis en iedere dag bleef Tirzah even staan om naar de prachtige bloemen en het bronzen jongetje naast de kleine vijver te kijken. Haar ouders brengen haar op het idee om kennis te gaan maken met de eigenares van Casa Cara, Piëta.

Piëta is een beroemde schilderes die liever uit de schijnwerpers blijft. Tussen Tirzah en Piëta ontstaat een hechte vriendschap. Wanneer Piëta om het leven komt in een smartelijk ongeval, verandert het leven van Tirzah volledig. Niet alleen heeft ze een dierbaar iemand verloren, maar bovendien wordt ze nu eigenares van Casa Cara.

Samen met Josée, die in de kledingzaak van haar moeder werkt, gaat Tirzah in Casa Cara wonen. Bovendien besluit ze om te gaan werken en ze wordt aangenomen op een bank. De werksfeer is echter niet wat ze ervan verwacht had. Er wordt de hele dag door geroddeld en van vriendschap is er nauwelijks sprake. Als ze verliefd wordt op Leo, die tijdelijk de vorige onderdirecteur vervangt, besluit ze toch te blijven. De sfeer wordt steeds slechter en Tirzah s leven wordt zelfs bedreigd. Leo slaagt erin om de spion op de bank te ontmaskeren en krijgt promotie. Zijn ambitie staat echter hun toekomstig geluk in de weg.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Leni Saris
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintVCL/West-Friesland

Reviews

Casa Cara (E-book)
Schrijf als eerste een review!