Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Lenny Kravitz: Let Love Rule (Paperback)

Let Love Rule is de biografie van de artist himself, Lenny Kravitz, over de eerste 25 jaar van zijn leven. Nederlandse uitgave. Een openhartige, intelligente en grappige biografie.

Lenny Kravitz | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In zijn langverwachte autobiografie vertelt rockster Lenny Kravitz, zoon van een Joodse vader en een Afro-Amerikaanse moeder hoe hij uitgroeide van verlegen jongen tot artiest met internationale sterrenstatus. Het boek beschrijft de eerste 25 jaar van zijn leven. Lenny is zeer openhartig over alle facetten van zijn jonge jaren. Over zijn relatie met zijn ouders, hun scheiding, maar ook over platenbazen die aanvankelijk geen idee hadden hoe ze hem in de markt moesten zetten (‘Prince meets John Lennon’). Let Love Rule is een persoonlijke, grappige en ontroerende autobiografie van een van de belangrijkste stemmen in de hedendaagse muziek.

Lenny Kravitz zegt zelf over zijn biografie: 'Deze memoir schrijven was een schitterende ervaring die mij opnieuw door de eerste 25 jaar van mijn leven leidde, vanaf mijn geboorte tot aan de release van mijn eerste album. Gedurende die reis, vol avontuur, vond ik mijzelf en mijn stem. Daarbij ervaarde ik dat liefde het pad effende en dat liefde mijn boodschap zou worden.'

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Lenny Kravitz
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Lenny Kravitz: Let Love Rule (Paperback)
Schrijf als eerste een review!