Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789024436347_front_cover
1 / 1

Trainen zonder zaaltjesleed (E-book)

Speels en ervaringsgericht werken met groepen

Lex Mulder | Nederlands
Kies je product:
22,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Met dit boek wordt iedere training vrolijker, levendiger én effectiever. Reken af met zaaltjesleed en maak van trainen een avontuur dat deelnemers echt wat oplevert.

Met 50 werkvormen die écht werken

Trainen zonder zaaltjesleed is een boek dat trainers inspireert om de boel op te schudden, om het anders te doen in een alternatieve, nieuwe, creatieve en speelse aanpak. Daarnaast bevat het boek vijftig werkvormen waarmee je meer uit je trainingen haalt en je deelnemers een ervaring biedt die ze lang zal bijblijven.

Speels en ervaringsgericht werken met groepen

Want trainingen worden te vaak beleefd als een herhaling van zetten: 'Dat model kennen we al,' klinkt het dan. Of deelnemers ervaren de bijeenkomst als zwaar: weer moet er een nieuwe competentie toegevoegd worden aan de almaar groeiende lijst. Of ze zijn powerpointmoe. De unieke SPEL-aanpak die Lex Mulder in dit boek introduceert, breekt met die sleur. SPEL staat voor Speels, Procesmatig en Ervaringsgericht Leren. Een methode die de samenhang laat zien tussen gedegen praktijktheorie en speelse werkvormen. Spelenderwijs en Ervaringsgericht leren versterkt de creativiteit van teams, groepen en individuen en geeft nieuw elan aan het (samen)werken.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Lex Mulder
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Trainen zonder zaaltjesleed (E-book)
Schrijf als eerste een review!