Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vraag het je beschermengel (Paperback)

creëer wonderen in je leven

Linda Goodings | Nederlands
22,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Je beschermengelen staan je bij, je bent niet alleen!

Iedereen heeft beschermengelen. Ze zijn bij je vanaf het moment dat je geboren wordt en zijn als een persoonlijke coach, mentor en een liefdevolle vriend, die je helpt om geluk, liefde en zingeving te ervaren. Het enige wat jij hoeft te doen, is om hulp te vragen. Dan kun je wonderen creëren en je hartewensen leven.

Dit goddelijk geïnspireerde boek is een praktische gids vol aanwijzingen, berichten van je engelen en meditaties die je helpen om je leven naar een hoger plan te tillen. Je krijgt meer inzicht in je levensmissie en leert hoe je stap voor stap jouw levensdoel met de hulp van je engelen kunt verwezenlijken. Je gaat ware leiding van engelen onderscheiden van twijfels en angsten en je intuïtie en hooggevoeligheid als kompas gebruiken voor een gelukkiger leven.

Een stoomcursus communiceren met engelen en hoe het contact te versterken


Rev. Linda Goodings is auteur, spiritueel leraar en healer. Ze geeft readings en cursussen om hooggevoelige mensen te helpen om vanuit hun intuïtie te leven, in contact met engelen te komen en om hun dromen waar te maken. Linda is eigenaar van 'De Aarde Engel'. Ze schijft voor diverse media en is meermalen op radio en televisie geïnterviewd.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Linda Goodings
  • UitgeverijUitgeverij Akasha
  • ImprintUitgeverij Akasha

Reviews

Vraag het je beschermengel (Paperback)
Schrijf als eerste een review!