Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Akasha - De Akasha kronieken (E-book)

Het archief van de ziel

Linda Howe ontwikkelt in De Akasha-kronieken een methode waarmee je toegang kunt krijgen tot het geheugen van het universum, beter bekend als het energetisch archief.

Linda Howe | Nederlands | 142 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief staat bekend als de Akasha kronieken en bevat informatie over jouw ziel en levensreis – en die van alle andere levende wezens op aarde. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen: Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel?

Linda Howe heeft een betrouwbare methode ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot deze bron van wijsheid: het pad van het gebed (Pathway Prayer Process). Je krijgt:

- antwoord op de vraag hoe het Pathway Prayer Process als een ‘wachtwoord’ werkt om toegang te krijgen tot de Akasha kronieken

- inzicht in hoe je om hulp kunt vragen aan je meesters, leraren en mensen van wie je houdt als je de Akasha kronieken leest

- tips over hoe je de meest waardevolle informatie uit de kronieken verzamelt.

Door je bewustzijnsniveau te verhogen open je de deuren van het archief, waar de blauwdruk van je ziel op je wacht. Dit boek helpt je om vol vertrouwen je eigen kronieken te lezen, die van iemand anders of zelfs van je huisdier. De tijd is rijp om je eigen spirituele autoriteit te worden en jezelf toegang te verschaffen tot deze waardevolle bron.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Linda Howe
  • Vertaler(s)Gerdie Brongers
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

De Akasha kronieken (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Akasha

isbn-9789020215786_front_cover
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)