Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Kernbewustzijn (Paperback)

Transformatie door beweging

Ontdek intuïtief hoe je lichaam het liefst wil bewegen om blokkades en aandoeningen te kunnen oplossen met ‘Kernbewustzijn’ van Liz Koch.

Liz Koch | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Kernbewustzijn van Liz Koch is het praktische antwoord op de verrassende bestseller Psoas, de spier van de ziel. In de kern van je lichaam ligt wijsheid besloten waar je door middel van beweging bij kunt komen. In Kernbewustzijn vertelt Liz Koch je hoe met oefeningen en praktische tips. Hét boek voor de student, docent en specialist op het gebied van dans, yoga, pilates, bewegingsoefeningen en psychisch-lichamelijke bewegingseducatie.

Je zwemt, danst, loopt of springt; beweging staat nooit los van (het) leven. Bewegen is de kern van ons mens-zijn. Ons lichaam weet intuïtief hoe het het liefst wil bewegen en hoe we blokkades en aandoeningen zelf kunnen oplossen. Deze kennis is in onze kern aanwezig en vanuit deze kern kan ons leven weer stromen. Liz Koch werkt al tientallen jaren met de principes van Core Awareness (kernbewustzijn). Deze benadering maakt gebruik van innerlijke gewaarwording voor het vergroten van kracht, het voorkomen van blessures en het verbeteren van de flexibiliteit. Leer met Kernbewustzijn je somatische intelligentie te vergroten door anders naar beweging te kijken én anders in beweging te komen.

In dit boek deelt Liz Koch haar uitgebreide kennis van de bewegingen, stretchoefeningen en mindfulnessverkenningen die zij zelf heeft ontwikkeld. De oefeningen zijn ontworpen om je zintuiglijke ontwikkeling te verbeteren en om je lichaam niet langer als een geïsoleerd object te zien maar als onderdeel van een levend proces van dynamische expressie. Deze verschuiving biedt een krachtig holistisch model voor zelfheling. Ons lichaam weet intuïtief hoe het wil bewegen en hoe we blokkades en aandoeningen zelf kunnen oplossen, om sterker, flexibeler en veerkrachtiger tevoorschijn te komen.

Een fascinerend en praktisch boek voor iedereen die bezig is met de vergroting van het lichaamsbewustzijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Liz Koch
  • Vertaler(s)Willie van Boven
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Kernbewustzijn (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Fantastisch boek. Veel inzicht gekregen!!

Miranca op 15 jun 2023

Zeer duidelijk uitgeschreven praktisch boek. Theoretische voorgrond met veel praktijk oefeningen met duidelijke afbeeldingen om het zelf uit te voeren.

Nina op 15 jun 2023