Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Mijn straat is geel (E-book)

een Hollands gezin in Shanghai

Lizette Dalebout | Nederlands | 255 pagina's
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Een Hollands gezin in Shanghai

In 2005 vertrok Lizette Dalebout met haar man en twee kleine kinderen naar Shanghai. Haar man startte een eigen bedrijf, Lizette was verantwoordelijk voor het reilen en zeilen thuis en zo leerden ze de excentrieke energie van de grootste havenstad ter wereld kennen. Zes jaar later woont het gezin nog steeds in de stad die ook wel Het Parijs van het Oosten of De Hoer van de Oriënt wordt genoemd.

Overleven tussen miljoenen Chinezen. Een hilarisch en ontroerend verslag

Mijn straat is geel is het hilarische en ontroerende verslag van een Nederlands gezin dat leert overleven tussen de Chinezen. In haar beschrijving van hun dagelijks leven spaart Lizette Dalebout zichzelf en haar dierbaren niet humor en zelfspot slepen haar door bizarre situaties en cultuurbarrières heen. Dronken schooljuffrouwen, ongewone liefdes en vriendschappen, en een secretaresse die graag rijk wil worden maken Mijn straat is geel tot een onderhoudend boek dat leest als een soap.

Fragment uit boek:

Altijd gebeurt er iets in dit huis, zegt Lars dramatisch. Altijd wordt alles anders. Ik zit bij hem op bed. Lars huilt altijd heel lief, net als figuren in stripboeken. Met van die traandruppels die metersver zijn ogen uit spetteren. Hij maakt er ook geluiden als boehoe bij. Over twee weken moeten we ons huis uit, heeft de Chinese eigenaresse ons laten weten. We hebben nog niks anders.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Lizette Dalebout
  • UitgeverijPark Uitgevers
  • ImprintNieuw Amsterdam

Reviews

Mijn straat is geel (E-book)
Schrijf als eerste een review!