Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Nooit meer een onvoldoende (Paperback)

Geef je cijfers een upgrade met deze tips en tricks van @lotteleert

De studeertips en tricks van Tiktokker @lotteleert gaan je helpen om nooit meer een onvoldoende te halen. Effectief, maar vooral ook leuk.

Lotte Witké | Nederlands | 208 pagina's
Kies je product:
22,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hét boek van TikTok-fenomeen @lotteleert waardoor onvoldoendes halen tot het verleden behoort!

Lotte Witké was helemaal klaar met alle saaie leermethodes en ging op zoek naar leukere en vooral effectievere manieren van leren. Waar haal je de motivatie vandaan? Hoe organiseer je je huiswerk en opdrachten? Hoe kun je het beste en het snelst leren? En hoe haal je echt het beste uit jezelf?

In dit boek deelt ze de tips en tricks waarmee ze uitgroeide van een ‘zesjesleerling’ tot een uitblinker die cum laude haar middelbare school voltooide. Je leest er alles over het verbeteren van je motivatie, focus en mentale gezondheid. En ook over plannen, effectieve leermethodes, productiviteit en mindset.

'Nooit meer een onvoldoende' is voor iedereen die klaar is om het beste uit zichzelf te halen op school. Laat je inspireren door Lotte! Ze motiveert je om tot het uiterste te gaan en leert je dat leren ook leuk kan zijn, met betere resultaten als gevolg.

Een boek voor leerlingen en studenten die simpelweg over willen naar het volgende jaar, beter willen presteren op school of meer uit zichzelf willen halen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Lotte Witké
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Nooit meer een onvoldoende (Paperback)
Schrijf als eerste een review!