Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De geest en het meisje (E-book)

Lucy Strange | Nederlands | 225 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'De geest en het meisje' is een historisch verhaal met een bovennatuurlijk tintje. Een superspannend en mysterieus kinderboek over geesten en familiegeheimen, voor lezers vanaf 10 jaar.

'De geest en het meisje' speelt zich af in het Engeland van 1899. De graaf van Gosswater overlijdt en de twaalfjarige lady Agatha - ook wel Aggie - wordt uit haar ouderlijk huis gezet door haar wrede neef Clarence. Een ander thuis heeft ze nooit gehad, maar ze moet het statige landhuis toch achterlaten voor een boerenstulp. Daar woont een vreemdeling die beweert haar echte vader te zijn, en bovendien waart er op de oevers van het Gosswater een geest rond. De geest van een rusteloze jonge vrouw. Heeft zij iets te maken met Aggies afkomst?

De beeldschone verhalen van Lucy Strange zijn alles wat je van goede kinderboeken verwacht: soms poëtisch, soms beklemmend, maar altijd ontroerend en troostend. In het Verenigd Koninkrijk geldt ze als een van de belangrijkste jeugdboekenauteurs, en ook in Nederland wordt haar werk hoog gewaardeerd: voor haar boek 'Het geheim van het Nachtegaalbos' kreeg ze in 2018 een Vlag en Wimpel, en 'Ons kasteel aan zee' werd in 2021 bekroond met een Zilveren Griffel.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Lucy Strange
  • Vertaler(s)Aleid van Eekelen-Benders
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

De geest en het meisje (E-book)
Schrijf als eerste een review!