Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Muhammad Ali (Paperback)

Marc Hendrickx | Nederlands
Kies je product:
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het complete portret van the greatest: Muhammad Ali

Muhammad Ali (1942-2016) werd uitgeroepen tot grootste sportman van de twintigste eeuw. Hij rees eind jaren vijftig, beleefde zijn doorbraak als bokser op achttienjarige leeftijd in Rome, maar zijn impact reikte veel verder dan de ring. Ali gebruikte zijn positie als topatleet om zich te uiten als overtuigd moslim, als strijder voor gelijke rechten en de keuzevrijheid om je pacifistisch op te kunnen stellen in oorlogstijd. Die unieke combinatie liet hem uitgroeien tot een van de grootste iconen van de 20ste eeuw. Maar wat is het echte, volledige verhaal van de 'Greateast of All Time'?

Op aanstekelijk wijze en met veel verstand van zaken volgt Marc Hendrickx in deze complete biografie Ali's leven. Niet alleen zijn bokscarrière, maar ook religie, politiek en gezondheid komen aan bod. Deze gingen in het leven van de bokser hand in hand met zijn sportieve prestaties.

Ali's enorme drive en zijn grote mentale weerbaarheid lopen als een rode draad door het boek. De man moest vele obstakels overwinnen en heeft dat met verve gedaan. Niet alleen als sporter, maar vooral ook als mens. Ali was een grootheid, dat tonen de talloze authentieke verhalen in dit boek overtuigend aan.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marc Hendrickx
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

Muhammad Ali  (Paperback)
Schrijf als eerste een review!