Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Viruswereld (Hardback)

Marc ter Horst | Nederlands | 128 pagina's
20,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Viruswereld' van Marc ter Horst is een duidelijk en geestig non-fictiekinderboek over corona en een heleboel andere virussen. Bekroond met een Zilveren Griffel!

Een piepklein virus kan de hele wereld in zijn greep houden. Maar wat zijn virussen nou eigenlijk precies? Waar komen ze vandaan, hoe werken ze en hoe kunnen we ze bestrijden? In 'Viruswereld - Over snot en superspreaders' geeft Marc ter Horst antwoord op al die vragen. Alles komt langs, van de Spaanse griep tot ebola, en natuurlijk ook het coronavirus.

'Viruswereld', dat bekroond werd met een Zilveren Griffel en genomineerd werd voor de Woutertje Pieterse Prijs, schept helderheid in de grote hoeveelheid beschikbare virusinformatie. Het laat zien wat een virus is en hoe het werkt, maar ook de menselijke geschiedenis komt aan bod. De illustraties van Wendy Panders zijn lekker eigenzinnig. Ze verhelderen en maken 'Viruswereld' met humor en wat luchtigheid een plezier om te lezen, voor kinderen vanaf 9 jaar.

Marc ter Horst schrijft informatieve kinderboeken over de aarde, natuur en geschiedenis. Voor zijn eerdere boek 'Palmen op de Noordpool', dat hij ook met Wendy Panders maakte, kreeg hij een Vlag en Wimpel van de Griffeljury en de Glazen Globe voor het beste geografische jeugdboek.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marc ter Horst
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Viruswereld (Hardback)
Schrijf als eerste een review!