Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Focus op fotografie - Reisfotografie (Paperback)

Marcel Scholing, Pieter Dhaeze | Nederlands | 248 pagina's
36,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

Welkom in de wondere wereld van reisfotografie. Dit type fotografie wordt in één adem genoemd met de andere bekende thema's van de fotografie, maar omvat eigenlijk het hele fotografische spectrum van onderwerpen. Als u op reis gaat, komt u namelijk alle onderwerpen tegen die een fotograaf voor zijn lens kan krijgen: landschap, architectuur, natuur, macro, portret, product, actie, onderwater, nacht...

U moet van alle markten thuis zijn, niet alleen met de ervaring en kennis die u in uw dagelijkse fotografie gebruikt. U wordt mogelijk in extreme situaties geconfronteerd met exotische modellen van mensen, dieren en planten. Dat maakt het soms allemaal nog een stukje moeilijker, maar tegelijk uitdagender en de bevrediging van een geslaagde opname is daarmee des te groter. De auteurs van dit boek willen u zodanig inspireren met mooie fotografie, dat u niet kunt wachten op pad te gaan om uw kijk op de wereld vast te leggen.

Trefwoorden: reisfotografie dslr reizen beeldbewerking fotograferen marcel scholing pieter dhaeze handleiding

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marcel Scholing, Pieter Dhaeze
  • UitgeverijDuuren Media, Van

Reviews

Reisfotografie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!