Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het kleine meisje van de hoop (Paperback)

nieuwe gesprekken over God en ons

In 'Het kleine meisje van de hoop' doet Margriet van der Kooi verslag van bijzondere ontmoetingen en gesprekken en laat ze iets doorklinken van de manier waarop we hierin Gods stem kunnen verstaan.

Margriet van der Kooi | Nederlands | 160 pagina's
Kies je product:
18,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Er wordt wel gezegd dat mensen niet meer zo gelovig zijn. Dat de kerk en haar Boek versleten zijn. Dat mensen zelf wel kunnen bepalen wat geloof is en dat ze hun eigen goede gevoel in elkaar kunnen knutselen. Maar Margriet van der Kooi ziet als pastor in het ziekenhuis en in de psychiatrie dat mensen een groot verlangen hebben naar stevige ondergrond, naar richting en koers. De God in wie de christelijke kerk gelooft, is een God die spreekt. Vanuit dat vertrouwen spreekt zij met de mensen die op haar pad komen. Dit boek is een vervolg op haar succesvolle 'Pelgrims en zwervers'. Opnieuw doet de auteur verslag van bijzondere ontmoetingen en gesprekken en laat ze iets doorklinken van de manier waarop we hierin Gods stem kunnen verstaan.

De media over 'Pelgrims en zwervers': 'Een rijk, troostrijk en inspirerend boek, geschreven door een begenadigd auteur. Gezegend de zwerver of pelgrim die zo'n mens op zijn of haar weg ontmoet.' - Friesch Dagblad

Ds. M.A.Th. van der Kooi-Dijkstra is geestelijk verzorger in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en in het Regionaal Psychiatrisch Centrum Woerden. Van haar verschenen eerder 'Pelgrims en zwervers' en 'Verdriet is een werkwoord'. Beide boeken werden meerdere keren herdrukt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Margriet van der Kooi
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintBoekencentrum

Reviews

Het kleine meisje van de hoop (Paperback)
Schrijf als eerste een review!